Gallery Simon Hebden

 

Kleur komt in beweging in het licht

Kleuren en licht hebben mij altijd gefascineerd. In mijn kinderjaren was ik vaak te vinden in de kunstwinkel van mijn vader in Londen. In de workshopruimte achter de winkel experimenteerde ik graag met alle kleuren en materialen. 

Ootmarsum vind ik DE Kunststad van Nederland. Het heeft heel veel galleries en daarom voelde ik mij daar helemaal thuis. In deze mooie stad werd ik door het zien van al die kunst en kleuren gegrepen. Het begon weer te kriebelen. Ik wilde iets nieuws maken. Iets dat nog niet te vinden was in Ootmarsum. Na veel experimenteren kwam mijn huidige werk tot stand. En de pigmenten die ik gebruik, verkochten we vroeger in de winkel in Londen. De cirkel is weer nd...  

 

 

Resin and more...

Mijn 'schilderijen' ontstaan. Ik gebruik geen doek of verf. Mijn werk ontstaat door vele lagen Resin en pigment op elkaar aan te brengen. Door de speciale pigmenten die ik gebruik en de transparantie van de Resin, kun je door de laagjes heen naar ondergelegen lagen kijken. Hoe meer je kijkt, hoe meer je ziet.

 

 

Licht

De kleuren komen pas echt tot leven in het licht. Je ziet ze oplichten en doven. Op de voorgrond treden en zich verstoppen. Daardoor blijven mijn schilderijen verrassen en boeien. Kleuren worden intenser en veranderen. Onderliggende lagen lijken naar boven te zweven ... het laat je niet meer los en je ontdekt steeds nieuwe dingen.   

 

Heeft u een speciale wens?

Naast vrij werk, maak ik ook werk in opdracht. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Of het nu gaat om een schilderij, sculptuur, meubelstuk of een eyecatcher voor op uw beursstand of horecagelegenheid, alles is bespreekbaar en veel is mogelijk!

Ik denk graag met u mee!            

 

Op de Facebookpagina van Gallery Simon Hebden worden regelmatig foto's geplaatst van nieuw werk.

 

 

 

Wilt u het werk komen bekijken? U bent van harte welkom. 

Vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur (of op afspraak)

Kapelstraat 3

Ootmarsum

info@simonhebden.com

+31 6 81 74 01 37